Vadócz: "Egy percig sem voltam szabadon igazolható" - így reagált a távozásáról szóló hírekre

A csakfoci.hu értesülései szerint a Penarol érvényesítette a Vadócz Krisztián szerződésében foglalt opciót, és egy évvel meghosszabbította a magyar válogatott középpályás megállapodását.
Csakfoci Admin 2021. január 7., csütörtök 16:33
A csakfoci.hu értesülései szerint a Penarol érvényesítette a Vadócz Krisztián szerződésében foglalt opciót, és egy évvel meghosszabbította a magyar válogatott középpályás megállapodását.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. január 7., csütörtök 16:33

Vadócz Krisztián távozásával az elmúlt hetekben sokat foglalkozott a hazai és uruguayi sportsajtó, lehetett olvasni, hogy 35 éves magyar középpályás távozhat a Penarol együttesétől.

A csakfoci.hu információi szerint a montevideói klub vezetősége úgy döntött, megtartja a rutinos játékost, és az év végéig megtoldotta a szerződését. A fentiekkel kapcsolatban megkerestük a rutinos labdarúgót, aki a következőképpen reagált értesüléseinkre:

Egy pillanatig sem volt kérdés, hogy maradok. A korábbi híresztelésekkel ellentétben egyetlen percig sem voltam szabadon igazolható, ahogy azt sokan megírták otthon és itt kint, Uruguayban.

Megkönnyebbülés részemről, amikor az edzés előtt a klub ügyvédje tiszteletét tette, majd amiről korábban egyeztettünk, realizálódott - kezdte a csakfoci.hu érdeklődésére a 42-szeres magyar válogatott Vadócz Krisztián. - Nagyon jól érzem magam itt, hiszen óriási potenciál rejlik a csapatban. Örömmel tölt el, hogy folytathatom a pályafutásomat Uruguayban. Szokásomhoz híven ezúttal nem váltok, hanem folytatom a megkezdett munkát. Remélem, a Penarol is hasznot tud húzni abból, hogy továbbra is a játékosa vagyok. A következő hónapokban azon leszek, hogy a teljesítményemmel megháláljam a bizalmat.

Hozzátette: bajnokságot nyerne a Penarollal.

- Hátra van még 15 meccs, és hét pontra vagyunk az első helyezettől. Adott a feladat, le kell dolgoznunk a hátrányunkat, és nincs miről beszélni. Mást nem fogadnak el, mert a múlt fényesebb annál, hogy a bajnokságért kelljen aggódni. Szeretnék bajnoki címet ünnepelni majd, hiszen amikor aláírtam vonzó volt, hogy egy ambiciózus klubról van szó, amely ötvenkétszer megnyerte az uruguayi pontvadászatot és ötször elhódította a Libertadores-kupát.

Vadócz 2020 januárjában igazolt a Penarolhoz a Honvédtól, ám a koronavírus-járvány miatt egyes csapatok jóval kevesebb mérkőzést tudtak lejátszani, így összesen 18 fellépése volt, ezeken két gólpassz fűződött a nevéhez.

LENKÓ PATRIK

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz