Újra elhalasztották a világ egyik legnagyobb rangadóját - hivatalos

Tovább halasztják a Libertadores Kupa-döntőt a szombati szurkolói botrány miatt - jelentette be vasárnap a Dél-Amerikai Labdarúgó Szövetség (CONMEBOL) elnöke.
Dudás Gábor 2018. november 25., vasárnap 22:32
Tovább halasztják a Libertadores Kupa-döntőt a szombati szurkolói botrány miatt - jelentette be vasárnap a Dél-Amerikai Labdarúgó Szövetség (CONMEBOL) elnöke.
Szerző: Dudás Gábor 2018. november 25., vasárnap 22:32

Az argentin Libertadores Kupa fináléjának visszavágójában a két ősi rivális, a River Plate és a Boca Juniors csap(ott volna) össze.

Az eredetileg szombatra kiírt találkozót azért tolták el, mert a vendég Boca-futballisták közül többen is megsérültek miután a rivális drukkerei betörték annak a busznak az ablakait, amellyel a mérkőzés helyszínére érkeztek.

Az incidens miatt közbelépő rendőrök ráadásul könnygázt vetettek be, aminek belégzésétől is rosszul lett több futballista - többek között a Boca csapatkapitánya, Pablo Perez is kórházba került, neki a karja és a szeme sérült meg.

Alejandro Dominguez, a Dél-Amerikai Labdarúgó Szövetség (CONMEBOL) elnöke szerint a találkozó új időpontjáról a két klub és a szervezet közösen dönt majd. A mostani összecsapást állítása szerint nem tudták volna azonos feltételek mellett megrendezni.

A legrangosabb dél-amerikai kupasorozat argentin szuperdöntőjének első mérkőzését két hete rendezték a Boca otthonában, akkor 2-2-es döntetlen született. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz