Újabb ország került az UEFA feketelistájára a háború miatt - itt vannak az intézkedések

Az UEFA végrehajtó bizottságának ülését követően jelentették be.
Dudás Gábor 2022. március 3., csütörtök 15:42
Az UEFA végrehajtó bizottságának ülését követően jelentették be.
Szerző: Dudás Gábor 2022. március 3., csütörtök 15:42

Az UEFA csütörtöki döntésének értelmében a belorusz nemzeti csapat és az összes klub sem játszhatja hazai pályán a nemzetközi mérkőzéseit, ezeket semleges helyszínre kell költöztetniük. Ráadásul az érintett találkozókon nézők sem vehetnek részt, azaz az fehérorosz csapatoknak az összes mérkőzést zárt kapuk mögött kell lejátszaniuk.

Az UEFA hozzáteszi, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri az orosz-ukrán háború fejleményeit, és ha szükséges, újabb szankciókat hozhat meg. A beloszuroszok az orosz csapatokkal ellentétben még nem kerültek kizárásra a nemzetközi sorozatokból.

Olvastad már?
Lengyelország meccs nélkül léphet egyet a vb felé, nem pótolják senkivel az oroszokat - sajtóhír
Lengyelország nem kap másik ellenfelet a kizárt Oroszország helyett a vb-pótselejtezők elődöntőjében - legalábbis ezt állítja a legismertebb lengyel sportlap.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
A Sportál Németországból származó értesülése szerint a korábban a magyar válogatottat is irányító Bernd Storck veszi át a Sepsiszentgyörgy irányítását.
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Tovább az összes átigazoláshoz