Újabb orosz szárcsapat csábítja az ex-Vidi-edzőt - az UEFA-eltiltás még bekavarhat

Marko Nikolic a Lokomotiv Moszkva után a CSZKA Moszkva együttesét is irányíthatja. Igaz, az oroszok eltiltása kevésbé teszi vonzónak az ajánlatot.
Budai László 2022. május 10., kedd 11:07
Marko Nikolic a Lokomotiv Moszkva után a CSZKA Moszkva együttesét is irányíthatja. Igaz, az oroszok eltiltása kevésbé teszi vonzónak az ajánlatot.
Szerző: Budai László 2022. május 10., kedd 11:07

Szerb lapértesülések szerint a korábban Fehérváron is dolgozó Marko Nikolic az egyik fő jelölt az orosz sztárcsapat, a CSZKA Moszkva kispadjára. A kurir.rs úgy tudja, ketten esélyesek még az együttesnél, Nikolic mellett az orosz Vladimir Fedotov, utóbbi megszerzését viszont nehezítheti, hogy jelenleg a szintén élvonalbeli Szocsi vezetőedzője, valamint az is, hogy nemcsak a CSZKA, de a Szpartak Moszkva is kinézte magának.

A CSZKA-t jelenleg az 58-szoros válogatott Aleksei Berezutski irányítja, de a csapat jelenleg csak a negyedik, amivel nem elégedettek a klubvezetők.

Nikolic korábban Magyarországon is dolgozott, a Fehérvárt bajnoki címre és Európa Liga-csoportkörös szereplésre vezette, ezt követően ment Oroszországba, ahol a Lokomotiv Moszkvával Orosz Kupát nyert, a bajnokságban pedig harmadik lett.

Nikolic ügynöke megerősítette, hogy ügyfele iránt érdeklődnek Oroszországból, és azt is biztosra vette, hogy az edző dolgozik majd még az országban, ám azt is megemlítette, hogy a klubokat sújtó UEFA-eltiltás miatt lehet, hogy ez nem most, hanem majd csak 1-2 év múlva következik be.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Brazil támadó érkezhet
A BL-ben is az EL-ben is játszhatott, három országban is bajnok volt.
Újpest
Dženan Bureković
Dženan Bureković egyelőre visszatérhet Magyarországra, de lehet, hogy nem marad sokáig.
Mezőkövesd
Dino Besirovic
A matyóföldi klub kulcsjátékosát hazája egyik élklubja vinné el a nyáron helyi sajtóhírek szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz