Tragikus autóbalesetben elhunyt a korábbi NB I-es játékos édesapja

Vasárnap kora délután közlekedési balesetben életét vesztette Viktor Rjasko, a Munkácsi FC Labdarúgó Akadémia vezetőedzője, az Ungvári Hoverla korábbi trénere.
Csakfoci Admin 2020. július 21., kedd 15:47
Vasárnap kora délután közlekedési balesetben életét vesztette Viktor Rjasko, a Munkácsi FC Labdarúgó Akadémia vezetőedzője, az Ungvári Hoverla korábbi trénere.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. július 21., kedd 15:47

A rendőrség közleménye szerint kamion és személyautó ütközött frontálisan július 19-én a Csap-Kijev főút munkácsi járási szakaszán, az Iványi letérőnél. A balesetben hárman a helyszínen életüket vesztették, a Mazda márkájú személyautó 56 éves vezetője, valamint az autóban utazó 10 éves kislány és egy 23 éves fiatal férfi. Egy 46 éves nőt Viktor Rjasko feleségét, valamint a MAN típusú kamion sofőrjét mentővel a Munkácsi Járási Kórházba szállították - írja a kiszo.net.

Az ütközés erejétől a kamion az árokba csúszott és kigyulladt, a személyautó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, darabjai szétszóródtak az úttesten.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Az autóbalesetben elhunyt Viktor Rjasko, a Munkács felnőtt futballcsapatának edzője volt, aki a Kisvárda partnerakadémiának, a Munkácsi FA létrehozásában is nagy szerepet játszott, és halála napjáig ott is dolgozott. Fia, Mihajlo az NB I-ben szereplő Kisvárdánál is megfordult 2017 és 2019 között, tavaly óta Dorogon futballozik.

Nyugodjék békében! ?

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Alexandru Baluta
A felcsútiak távozó román légiósa az egyik közösségi oldalon elbúcsúzott NB I-es csapatától.
Kisvárda
3 távozó, a gólkirály marad
A szabolcsiak az MTK-hoz igazoló Hej Viktor mellett további két távozót is bejelentettek a mai napon.
MTK Budapest
Hej Viktor
Az MTK Budapestben folytatja pályafutását Hej Viktor, aki Kisvárdáról igazol a kék-fehérekhez.
Tovább az összes átigazoláshoz