Tragédia a magyar légiós meccse előtt: Villamos gázolta el a szurkolót - fotók

Tragikus esemény előzte meg a Śląsk Wrocław és a Zagłębie Lubin lengyel bajnokiját. A hazaiak egyik, a meccsre igyekvő szurkolja a síneken vesztette életét.
Dudás Gábor 2019. szeptember 22., vasárnap 17:01
Tragikus esemény előzte meg a Śląsk Wrocław és a Zagłębie Lubin lengyel bajnokiját. A hazaiak egyik, a meccsre igyekvő szurkolja a síneken vesztette életét.
Szerző: Dudás Gábor 2019. szeptember 22., vasárnap 17:01

A 4-4-re végződött Śląsk Wrocław-Zagłębie Lubin lengyel bajnoki (a vendégeknél Tajti Mátyás végig a kispadon ült) után érkezett a tragikus hír, amely szerint a hazaiak egyik 40 év körüli szurkolója életét veszítette a találkozót megelőzően.

A wroclawi, Kwiska nevű villamosmegállónál történt a halálos baleset: a beszámolók szerint a férfi egyensúlyát veszítette a megállóban és éppen az érkező tömegközlekedési eszköz elé esett, a villamos pedig mág nem tudott megállni, halálra gázolta a drukkert. Életét a kierkező mentők nem tudták már megmenteni.

Nyugodjék békében.

A Gazeta Wroclawska fotókat is közzétett a baleset helyszínéről:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz