Tragédia: 27 évesen hunyt el a csapatkapitány

Holtan találták otthonában.
Dudás Gábor 2017. március 20., hétfő 10:38
Holtan találták otthonában.
Szerző: Dudás Gábor 2017. március 20., hétfő 10:38

Gyászba borult az ír labdarúgás: vasárnap holtan találták hálószobájában Ryan McBride-ot, az ír Derry City 27 éves védőjét és csapatkapitányát. A játékos szombat éjjel még csapata tagjaival együtt ünnepelte a Drogheda United elleni 4-0-s sikert, amellyel négy meccs után is 100 százalékos maradt az együttes az élvonalban.

McBride a beszámolók szerint a találkozó előtt kisebb rosszullétre panaszkodott, de végigjátszotta az összecsapást.

Halála hírére szurkolók egy csoportja megjelent a házánál, hogy részvétét és gyászát fejezze ki. Elhunytának okait még vizsgálják. 

A 2011 óta a Derry City-ben futballozó McBride-ot az egyik legkeményebb, de legsportszerűbb védők között tartották számon, emellett igazi példaképnek is számított fiatalabb csapattársai előtt. Nyugodjék békében.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz