Tragédia: Összeesett a pályán és elhunyt a 22 éves focista

Mérkőzés közben veszítette el eszméletét, majd később a kórházban hunyt el Alekszandrosz Lampisz, a görög harmadosztályban szereplő GS Ilioupoli mindössze 22 éves játékosa.
Dudás Gábor 2022. február 3., csütörtök 14:23
Mérkőzés közben veszítette el eszméletét, majd később a kórházban hunyt el Alekszandrosz Lampisz, a görög harmadosztályban szereplő GS Ilioupoli mindössze 22 éves játékosa.
Szerző: Dudás Gábor 2022. február 3., csütörtök 14:23

Az Ilioupoli az Ermionidát fogadta a görög harmadik vonalban, Észak-Athénban és a mérkőzés 5. percében a 22 éves játékos egy bedobást ment elvégezni, amikor összeesett a pályán. A mérkőzést azonnal megszakították, az eszméletét veszítő futballistát az orvosok megpróbálták visszahozni, azonban nem jártak eredménnyel, és nem volt hozzáférésük az ilyenkor létfontosságú defibrillátorhoz sem - bár ez utóbbi hírt később cáfolta a klub.

Összességében azonban értékes idő veszett el és a mentők is mindössze 15 perc után értek ki a stadionba. Alekszandrosz Lampiszt aztán minimális pulzussal és eszméletlen állapotban vitték a közeli evangélikus kórházba, de életét végül nem tudták megmenteni. Halálát hirtelen szívmegállás okozhatta.

"Az egész csapat, az egész város gyászol ma. Nem jönnek a szavak, csak az elviselhetetlen fájdalom és a görcs a gyomorban" - írta gyászhírében a GS Ilioupoli.

Nyugodjék békében.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz