Totti szerint nem ember kapja az Aranylabdát

Az AS Roma egykori játékosa, Francesco Totti szerint az Aranylabdára legesélyesebb játékosok „földönkívüli futballisták”, de közülük is kiemelkedik Cristiano Ronaldo.
admin 2017. október 18., szerda 7:10
Az AS Roma egykori játékosa, Francesco Totti szerint az Aranylabdára legesélyesebb játékosok „földönkívüli futballisták”, de közülük is kiemelkedik Cristiano Ronaldo.
Szerző: admin 2017. október 18., szerda 7:10

Az idei évben Cristiano Ronaldo, Lionel Messi és Neymar a legesélyesebb arra, hogy megszerezze a legjobb játékosnak járó elismerést, az Aranylabdát. Francesco Totti, az AS Roma ikonja elmondta, hogy a három legesélyesebb labdarúgót ő egy másik fajhoz csoportosítja, hiszen annyira kiemelkednek a többiektől.

- Mi három földönkívüli focistáról beszélünk. De úgy gondolom, hogy a végén Cristiano Ronaldo fogja majd megkapni ezt az elismerést. Ronaldo egy elképesztően sikeres szezonon van túl és elérte azokat a célokat, amelyeket szeretett volna a szezon előtt – idézi a FIFA hivatalos honlapja Tottit.

Az egykori kiváló labdarúgó szerint az edzőknél sem lehet nagy vita arról, hogy jelen pillanatban ki a legjobb.

- Szerintem egyértelmű, hogy jelen pillanatban Zidane a legjobb edző, hiszen Ronaldóhoz hasonlóan ő is mindent megnyert az előző szezonban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz