Durva: Leszakadt, majd a lelátóra zuhant a reflektortorony a stadionban - fotó

Csúnyán megtépázta az orkánszerű szél a brazil élvonalban szereplő Flamengo stadionját, az Ilha do Urubu-t. A létesítményben jelentősek a károk.
Csakfoci Admin 2018. február 16., péntek 6:21
Csúnyán megtépázta az orkánszerű szél a brazil élvonalban szereplő Flamengo stadionját, az Ilha do Urubu-t. A létesítményben jelentősek a károk.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. február 16., péntek 6:21

Rio de Janieróban hatalmas vihar pusztított szerda éjszaka, amely a brazil városban eddig három ember halálát okozta, illetve több helyen is károkat okozott a szélvihar - többek között - a Flamengo stadionját, az Ilha do Urubu-t is alaposan megtépázta.

A 20 113 férőhelyes stadionban az egyik reflektorony váratlanul leszakadt, majd a lelátóra és a pályára zuhant. A balesetben idején szerencsére senki sem tartózkodott ott, az esetleges személyi sérülésről nincs információ.

A viharban megrongálódott stadionban még tart a kárfelmérés. Egy darabig biztos, nem rendeznek meccset a stadionban.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár
Szabó Levente
A tavaszt a DVTK-nál töltött Vidi-csatár, Szabó Levente iránt német, holland és svájci csapatok is érdeklődtek. A hírek szerint a 24 éves játékos végül Németországban folytathatja. (Sportál)
Fradi
Dionisi másnak is kell
A 44 éves olasz szakember nemcsak a zöld-fehéreknél, hanem az olasz élvonalban szereplő Cagliarinál is jelölt a kispadra.
ZTE
Velük erősíthetnek
Két Budafok-játékossal, a kapus Gundel-Takács Bencével és a középpályás Csonka Andrással erősíthet a ZTE. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz