"Szaúd-Arábiából és Kínából jöttek ajánlatok Nikolicsért" – A Vidi egyelőre nem téma nála

Szaúd-Arábiából és Kínából is érkezett ajánlat Nikolics Nemanjáért, aki a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem lesz a MOL Fehérvár FC játékosa.
Csakfoci Admin 2020. január 11., szombat 9:21
Szaúd-Arábiából és Kínából is érkezett ajánlat Nikolics Nemanjáért, aki a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem lesz a MOL Fehérvár FC játékosa.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 11., szombat 9:21

Tavaly télen lejárt Nikolics Nemanja szerződése az MLS-ben szereplő Chicago Fire labdarúgócsapatánál, így január elejétől szabadon igazolhatóvá vált.

A 32 éves rutinos csatár az elmúlt időszakban több ízben is lenyilatkozta, Magyarországon csak a Vidiben szeretne játszani, azonban visszatérése Fehérvárra nem téma, melyről a játékos ügynöke nyilatkozott az M4Sport Átigazolás című műsorában.

Az arab világ nem annyira prioritás. Szaúd-Arábiából és Kínából komoly ajánlatok jöttek érte, de ezeket visszautasítottuk, mert még szeretne Európában játszani.

A családja miatt is fontos, hova fog igazolni.

Vannak lehetőségei, nem is kevés. Bízom benne, hogy rövid időn belül eldől a sorsa. A Vidi volt az első csapat, amelyikkel leültünk tárgyalni már augusztusban. Sajnos nem tudtunk megegyezni. Nem mondom, hogy nem, de ebben a pillanatban egyelőre most ez nem téma – hangzott a válasz.

Eppel: Krakkó nem, Anglia: kapcsolatfelvétel igen

Beszédtémát szolgáltatott Eppel Márton is, aki távozott a kazah ezüstérmes Kairat Almatitól. A 7-szeres magyar válogatott futbaallista komoly ázsiai ajánlatokat utasított vissza azért, hogy Európában futballozhasson.

Nagyon komoly ajánlatok érkeztek érte Ázsiából, és visszautasította őket, mert szeretne Európában játszani. Anyagilag sokkal kevesebbet keresne Nyugat-Európában, mint Ázsiában (...) Senkivel nem tárgyaltunk, a Wisla Krakkó csak pletyka. Kapcsolatban állunk angol másodosztályú csapattal, de konkrét dolog még nem történt – tette hozzá.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Szoboszlai Dominik
Lipcséből származó sajtóhírek szerint Szoboszlai Dominik új szerződést kaphat a klubtól, melyben megemelnék a játékos fizetését is.
DVSC
Brazil támadó érkezhet
A BL-ben is az EL-ben is játszhatott, három országban is bajnok volt.
Újpest
Dženan Bureković
Dženan Bureković egyelőre visszatérhet Magyarországra, de lehet, hogy nem marad sokáig.
Tovább az összes átigazoláshoz