Szabicsot vezetőedzőnek ajánlják az osztrák Bundesligába - volt csapatánál lehet ideális jelölt

Akár újabb magyar edző kaphat feladatot egy komolyabb európai bajnokságban: az osztrák válogatottnál másodedzőként tevékenykedő Szabics Imrét volt klubja, a Sturm Graz kispadjára ajánlják.
Dudás Gábor 2020. június 28., vasárnap 15:58
Akár újabb magyar edző kaphat feladatot egy komolyabb európai bajnokságban: az osztrák válogatottnál másodedzőként tevékenykedő Szabics Imrét volt klubja, a Sturm Graz kispadjára ajánlják.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 28., vasárnap 15:58

A leváltott Nestor El Maestro helyére vezetőedzőt kereső, a bajnokságban a 6. helyen álló Sturm Graz sportigazgatója, Andreas Schicker figyelmébe ajánlotta Szabics Imrét is a Krone nevű osztrák lap.

A cikk szerint a graziaknak egy olyan új szakvezetőre lenne szükségük, aki jól ismeri a klubot, akiben megvan a "fekete DNS" és ennek a kitételnek mindenképpen megfelelne a már 2021-es Eb-résztvevő Ausztria válogatottjának magyar másodedzője, Szabics Imre. A 39 éves tréner a magyar nemzeti csapatnál is dolgozott hasonló szerepkörben és most már több mint két és fél éve Franco Foda osztrák szövetségi kapitány segítője, így megfelelő edzői tapasztalata is van már a portál szerint.

Az egykori "gulyásbombázó" - ahogy a lap becézi - 1999 és 2003, majd 2010 és 2013 között viselte a Sturm mezét, osztrák bajnok és kupagyőztes, valamint Bajnokok Ligája- és Európa Liga-csoportkörös is volt klubjával, mondhatni igazi közönségkedvencnek számított játékoskorában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz