Skót foci: Hatalmas pofont kaptak László Csabáék – íme a részletek

A skót másodosztályban szereplő Dundee United megalázó vereséget szenvedett az utolsó előtti helyezett Falkirk ellen a bajnokság 20. fordulójában.
Csakfoci Admin 2018. január 6., szombat 18:36
A skót másodosztályban szereplő Dundee United megalázó vereséget szenvedett az utolsó előtti helyezett Falkirk ellen a bajnokság 20. fordulójában.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 6., szombat 18:36

Súlyos vereségbe szaladt bele a László Csaba által irányított Dundee United. A skót másodvonalban érdekelt együttes 6-1-re kikapott az utolsó előtti Falkirktól, többek közt a 26 éves Louis Longridge duplájának köszönhetően.

A Dundee United méretes zakójára legutóbb 2015 októberében volt példa, akkor az élvonalbeli Celtic 5-0-ra gyalázta meg a dundee-i csapatot.

Nem könnyíti meg László Csabáék helyzetét, hiszen a hétközi fordulóban a ligautolsó Brenchin ellen (4-1) elveszítették az egyik kulcsjátékosukat, Paul McMullant. A 21 éves középpályást műesés miatt második sárgával kiállította a játékvezető, Alan Newlands. A történtek után a játékost a magyar szakember megbüntette.

A Dundee United a bajnokságban 20 forduló alatt 39 pontot szerzett, és a 2. helyen áll a tabellán, hat ponttal lemaradva az egy meccsel többet játszó és egyben első St. Mirrentől.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz