Rebrovnak új szerződést ajánlottak az arabok, de akár szövetségi kapitány is lehet - sajtóhír

Sajtóhírek szerint Szerhij Rebrov ukrán szövetségi kapitány lehet, azonban csapata, az Al Ain új szerződést kínálna neki. A Fradi egykori vezetőedzője mindkét pletykára reagált.
Póczik Dávid 2022. május 24., kedd 19:01
Sajtóhírek szerint Szerhij Rebrov ukrán szövetségi kapitány lehet, azonban csapata, az Al Ain új szerződést kínálna neki. A Fradi egykori vezetőedzője mindkét pletykára reagált.
Szerző: Póczik Dávid 2022. május 24., kedd 19:01

Továbbra is kérdéses, hogy Szerhij Rebrov az Al Ain csapatában folytatja-e pályafutását, amellyel ebben a szezonban bajnokságot és kupát is nyert. Az ukrán szakvezető 2021 júniusában vette át az Egyesült Arab Emírségekben szereplő együttest, miután távozott a Ferencvárostól.

- Most be kell fejeznünk a bajnokságot és utána kell ezen gondolkodnunk. Természetesen itt felajánlottak egy új szerződést, egyelőre nem adtam választ a klubnak - nyilatkozta a korábbi Fradi-tréner.

Sajtóhírek szerint azonban Rebrov lehet az ukrán válogatott szövetségi kapitánya, amennyiben Alekszandr Petrakov távozna a posztjáról. A 47 éves szakember reagált a válogatottal kapcsolatos hírre is.

- Először hallok róla, senki nem keresett meg ilyen ajánlattal. Nem egészen értem, miért lehet Petrakovot kirúgni, mik ennek az okai. Az Al-Ainnal kötött szerződésem a végéhez közeledik, a közeljövőben minden tisztázódik - tagadta Rebrov a nemzeti csapat megkeresését.

Olekszandr Petrakov tavaly augusztusban lett a válogatott megbízott vezetőedzője, miután Andrij Sevcsenko távozott. Az ideiglenesen kinevezett tréner 2022 végéig szóló szerződést írt alá hosszabbítási lehetőséggel - olvasható 1927.kiev.ua oldalán.

Olvastad már?
Kemenes tényekkel cáfolja a visszamutogató Pintért: „Nála nem működik a gengszter etikett, valótlan állapotokra vezeti vissza a saját kudarcát”
Kemenes Szabolcs szerint nem túl sportszerű, ha egy edző visszamutogat és az elődje munkáját minősíti. A III. Kerületi TVE korábbi vezetőedzője ezért tényekkel támasztja alá, hogy miért nincs igaza Pintér Attilának.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz