Őrizetbe vették az élő legendát, Ronaldinhót - ez a vád ellene

Őrizetbe vették Paraguayban a brazil Ronaldinhót és fivérét, akiknél a beszámolók szerint hamis útlevelet találtak.
Dudás Gábor 2020. március 5., csütörtök 9:20
Őrizetbe vették Paraguayban a brazil Ronaldinhót és fivérét, akiknél a beszámolók szerint hamis útlevelet találtak.
Szerző: Dudás Gábor 2020. március 5., csütörtök 9:20

Az ESPN Brasil híre szerint Ronaldinho és fivére (valamint ügynöke), Roberto de Assis Moreira egy jótékonysági rendezvényre érkezett Paraguayba, Asuncion városába, és egy hotelben vették őrizetbe a rendőrök az egykori világklasszist, illetve fivérét.

A testvérpár útlevelei esetébe merült fel a gyanú, hogy hamisak, és bár a hatóság engedélyezte nekik, hogy a szállásukon maradjanak, rendőri őrizet mellett nem hagyhatták el szobájukat. Más jelentések szerint viszont elő is állították a két brazilt, ez utóbbit azonban cáfolta a paraguayi belügyminiszter, Euclides Acevedo.

Ronaldinhót és tetsvérét nem állítottuk elő, de még mindig igazságügyi nyomozás alatt állnak és őrizetben vannak, vallomást kell majd tenniük. Ezután dől majd el, letartóztatjuk-e őket vagy sem

- mondta a miniszter. A hírek szerint egyébként Ronaldinhóék mindenben készek együttműködni a hatóságokkal, és azt állítják, tőrbe csalták, átverték őket az okmányokkal.

A minden idők egyik legnagyszerűbb labdarúgójának tartott Ronaldinho többek között Aranylabdásnak és világbajnoknak is mondhatja magát, de klubkarrierje is rendkívül sikeres volt például a PSG, a Barcelona vagy az AC Milan színeiben.

Állítólag ez az útlevél okozhatta(?) Ronaldinho vesztét:

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz