Neymar mindenkit megijesztett: Kényszerleszállást hajtott végre a gépe

A Neymart az Egyesült Államokból szállító repülőgépnek a szélvédőjével akadt problémája, emiatt kényszerleszállást kellett végrehajtania az észak-brazíliai Roraima állam fővárosában, Boa Vistában.
Dudás Gábor 2022. június 21., kedd 17:40
A Neymart az Egyesült Államokból szállító repülőgépnek a szélvédőjével akadt problémája, emiatt kényszerleszállást kellett végrehajtania az észak-brazíliai Roraima állam fővárosában, Boa Vistában.
Szerző: Dudás Gábor 2022. június 21., kedd 17:40

A szélvédő sérülése súlyos nyomásproblémákat okozhatott volna a gépen, emiatt a pilóta úgy döntött, eltér az eredeti útvonaltól és kedden hajnali 2 óra körül kényszerleszállást hajtott végre Boa Vistában.

Neymaron kívül a brazil csillag tulajdonában lévő Cessna 680 Citation Sovereign típusú gép fedélzetén tartózkodott barátnője, Bruna Biancardi, húga, Rafaella és néhány barátja is. Mindannyian Boa Vistában töltötték az éjszakát, majd néhány órával később folytatják útjukat São Paulóba - írta az ESPN, majd a hírt később hivatalosan is megerősítették. A hír egyébként úgy látott először napvilágot, hogy a Neymar-rajongó reptéri alkalmazottak fotókat posztoltak a különböző közösségi oldalakra.

Neymar a nyaralásának egy részét az Egyesült Államokban töltötte, több várost is érintve, így például Las Vegasba is elutazott. A nyári szabadsága utolsó szakaszára visszatért azonban Brazíliába, mielőtt visszautazna Európába, hogy megkezdje az előszezont a PSG-vel.

Olvastad már?
Szivicset majdnem eltemették: "A legnagyobb hibát akkor követtem el, amikor beszóltam a Vidinek" - interjú kandi kameráról, a Fradi és az Újpest ajánlatáról
Szivics Tomiszlav a magyar futball egyik legszínesebb, de egyben legmegosztóbb szereplője is volt. Nyilatkozatai sokszor kiverték a biztosítékot a címzetteknél. Idén már három éve lesz, hogy távozott az NB I-ből, akkor úgy tűnt, mély gödörbe került a pályafutása, de most újra első osztályú élcsapatot irányíthat. A szakember elmondja, miért nem lett az Újpest edzője a szóbeli megállapodás ellenére sem, mivel bántotta meg a Vidit és mi baja volt Pintér Attilával. Beszél a védjegyévé vált zakópörgetésről, a diósgyőri csalódásáról és arról a csodáról is, amit korábbi csapatánál vitt véghez. Szivics úgy érzi, higgadtabb és megfontoltabb lett, de az őszinte véleményét most is elmondja, még akkor is, ha nehezen kezelhető, flúgos pasasnak tartják. Interjú Szivics Tomiszlavval.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz