Négy piros lap és magyar hős Romániában - videó

Két gól, kiharcolt tizenegyes, kiharcolt piros lap – remek meccse volt Bőle Lukácsnak.
admin 2016. december 10., szombat 20:51
Két gól, kiharcolt tizenegyes, kiharcolt piros lap – remek meccse volt Bőle Lukácsnak.
Szerző: admin 2016. december 10., szombat 20:51

 

Remek mérkőzésen van túl a CSM Iasi magyar csatára, Bőle Lukács. A kezdőként pályára lépő Bőle egy gyönyörű szabadrúgásgóllal szerzett vezetést, majd szintén még az első félidőben kiharcolt egy tizenegyest és egy piros lapot.

A büntetőt értékesítette is a társa, így hamar elhúzott 2-0-ra a Iasi a 39 perc alatt kilenc emberre fogyatkozó Botosani ellen. Bőle itt még nem állt meg, a 61. percben újra eredményes volt, és bár a hazaiak kettős emberhátrányban is szépítettek, nem forgott veszélyben a magyar játékos csapatának győzelme.

A hajrában a vendégektől is kiállítottak két játékost, így végül négy pirossal fejeződött be az összecsapás.
Bőle Lukácsék meccse igencsak hasonlít Futács Márkóék találkozójára. Azon a mérkőzésen is négy piros volt, és azon a találkozón is született egy magyar dupla.

A MAGYAR JÁTÉKOS GÓLJAI 0:30-nál, ÉS 4:12-NÉL:

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz