Most lett 100 százalék: Oroszország nem lehet ott a vb-n a háború miatt

Nem vehet részt a katari labdarúgó-világbajnokság pótselejtezőjében az orosz válogatott a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) pénteki döntése értelmében.
Dudás Gábor 2022. március 18., péntek 16:53
Nem vehet részt a katari labdarúgó-világbajnokság pótselejtezőjében az orosz válogatott a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) pénteki döntése értelmében.
Szerző: Dudás Gábor 2022. március 18., péntek 16:53

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) korábban Oroszország Ukrajna ellen indított háborúja miatt kizárta a selejtezőből az ország nemzeti csapatát, az oroszok azonban fellebbeztek a CAS-nál, amely azonban nem függesztette fel a határozat végrehajtását a végső döntés meghozataláig.

A lengyelek így játék nélkül döntősök, ellenfelük a svéd-cseh párharc győztese lesz a vb-részvételről határozó meccsen.

Korábban a CAS az európai szövetség kitiltó döntését is fenntartotta, de közölte, hogy tovább vizsgálja az ügyet. A katari tornát november 21. és december 18. között rendezik. (MTI)

Olvastad már?
Rebrovnál keményebben kevesen beszélnek az oroszokról és az ukrajnai háborúról: "Nincs bocsánat!"
A Ferencváros korábbi vezetőedzője a "cinkos, aki néma" elvet vallva nem bánja, hogy az orosz játékosok és csapatok is bűnhődnek az ukrajnai háború miatt. Szergej Rebrov szerint nem lehet megbocsátani azoknak sem, akik nem szólalnak fel a konfliktus ellen Oroszországban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz