Miriuta száguldó játékosa miatt négy ember került kórházba

Túl gyorsan hajtott a Kolozsvár védője, alkoholt viszont nem ivott. Egy 12 éves kislány is megsérült.
Dudás Gábor 2016. december 19., hétfő 12:15
Túl gyorsan hajtott a Kolozsvár védője, alkoholt viszont nem ivott. Egy 12 éves kislány is megsérült.
Szerző: Dudás Gábor 2016. december 19., hétfő 12:15

 

Balesetet okozott a Máramaros megyei Mikolapatak településen a kolozsvári CFR 21 éves labdarúgója, Răzvan Horj. A baleset következtében négy személyt kórházba szállítottak - nyilatkozta az Agerpres hírügynökségnek Florina Meteş, a Máramaros megyei rendőr-felügyelőség szóvivője.

A kronika.ro beszámolójában azt írja: a rendőr-felügyelőség jelentése szerint a fiatal futballista az időjárási viszonyokhoz képest túl gyorsan hajtott autójával, egy kanyarban megcsúszott és a szembejövő sávra sodródott, ahol összeütközött egy másik, szabályosan közlekedő autóval, amely egy szomszédos kertben kötött ki. A labdarúgó ugyanakkor elütött egy 58 éves asszonyt és egy 12 éves kislányt, akik gyalogosan közlekedtek, valamint egy másik szembejövő autóval is ütközött.

A baleset következtében négy személyt kórházba szállítottak. Az alkoholteszt elvégzése után kiderült, hogy a futballista előzőleg nem fogyasztott szeszes italokat.

A Miriuta Vasile vezette CFR annak ellenére is a felsőház tagja jelenleg a román élvonalban, hogy -6 pontról kezdte a bajnokságot. Horj 17 mérkőzésen lépett pályára eddig a szezonban, gólt nem szerzett, 5 sárga lapja van már.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz