"Miért lapítotok, mint sz.r a fűben?" - durva hangvételű üzenetet küldött az oroszoknak az ukránok csapatkapitánya

Andriy Yarmolenko, a West Ham ukrán válogatott csapatkapitánya egy rendkívül erőteljes hangvételű üzenetet címzett az orosz nemzeti együttes tagjainak.
Csakfoci Admin 2022. március 2., szerda 15:15
Andriy Yarmolenko, a West Ham ukrán válogatott csapatkapitánya egy rendkívül erőteljes hangvételű üzenetet címzett az orosz nemzeti együttes tagjainak.
Szerző: Csakfoci Admin 2022. március 2., szerda 15:15

Hetedik napja tartanak a harcok Ukrajnában, a legfrissebb beszámolók szerint a Dél-Ukrajnában lévő Herszon városát elfoglalták az oroszok. Andriy Yarmolenko, a West Ham ukrán válogatott csapatkapitánya egy rendkívül durva hangvételű üzenetet címzett az orosz nemzeti együttes tagjainak.

A 32 éves támadó posztjának tartalmát változtatás nélkül közöljük.

- Lenne egy kérdésem az orosz válogatott játékosokhoz... Srácok, miért lapítotok, mint sz.r a fűben és nem mondtok semmit? Az országomban embereket ölnek, feleségeket, anyákat, gyermekeinket. De nem szóltok semmit. Mondjátok meg nekem, kérlek, mi történne, ha egységesen kiállnátok, és elmondanátok az embereknek, mi történik valójában az országomban. Sokatokat ismerem és mindannyian azt mondtátok nekem, ennek nem így kellene lennie. Elmondtátok, az elnökötök helytelenül cselekszik. Szóval srácok, ti hatással vagytok az emberekre. Mutassátok meg ezt, erre kérlek benneteket! Tudom, hogy néhányan közületek szeretitek a kamera előtt megmutatni, milyen tökösek vagytok, de most eljött az idő, hogy a való életben is megmutassátok ezt. Köszönöm a figyelmeteket. Dicsőség Ukrajnának!

Olvastad már?
Rebrovék óriási összeget gyűjtöttek össze az ukrán hadsereg megsegítésére
A Fradi korábbi edzője több ukrán játékossal karöltve létrehozott egy alapítványt és már közel 200 millió forintnak megfelelő összeget gyűjtöttek össze.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz