Messit volt edzője szólta le: "Utáljuk, ahogy viselkedik"

Korábbi erőnléti edzője, Carlos Dibos erős kritikával illette a jelenlegi legjobb argentin játékost, Lionel Messit, akinél Neymart és Maradonát is jobbnak tartja.
Csakfoci Admin 2017. április 2., vasárnap 6:33
Korábbi erőnléti edzője, Carlos Dibos erős kritikával illette a jelenlegi legjobb argentin játékost, Lionel Messit, akinél Neymart és Maradonát is jobbnak tartja.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. április 2., vasárnap 6:33

A korábban az argentin labdarúgó-válogatott erőnléti edzőjeként dolgozó Carlos Dibos Lionel Messivel is dolgozott együtt, most azonban nem kímélte a Barcelona klasszisát.

- Ennek a játékosnak éreznie kell, mennyi argentin szurkoló szorít értük. Diego megfelelt ennek, Leo szerintem nem. Ezzel nem azt mondom, hogy Messi rossz játékos. A világ három legjobbja közt van, de nem a legjobb. Ma Neymar jobb nála. Utáljuk, ahogy az argentin válogatottban viselkedik. Ez az igazság.

Mint ismert, Messi négymeccses eltiltást kapott, mert "keresetlen" szavakkal illette a játékvezetőket.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz