Légiósok: Remek teljesítmény, a magyar középpályás bekerült a forduló válogatottjába

A 28 éves játékos eddig az összes bajnokiját végigjátszotta új csapatában, a legutóbbi győzelem alkalmával pedig kiérdemelte, hogy beválasszák a forduló legjobbjai közé.
Nyikes Zoltán 2019. április 12., péntek 14:54
A 28 éves játékos eddig az összes bajnokiját végigjátszotta új csapatában, a legutóbbi győzelem alkalmával pedig kiérdemelte, hogy beválasszák a forduló legjobbjai közé.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. április 12., péntek 14:54

Honlapunkon is beszámoltunk arról a múlt hét során, hogy magabiztos, 2-0-s győzelmet aratott az első osztályú Irtis Pavlodar a Taraz ellen a kazah bajnokság negyedik fordulójában.

A kétgólos sikerből oroszlánrészt vállalt a magyar középpályás, Hidi Patrik is, aki végigjátszotta az összecsapást,

teljesítményével pedig kiérdemelte, hogy beválasszák a forduló legjobb csapatába – derül ki a kazah bajnokság hivatalos oldaláról.

A 28 éves játékos idén januárban tette át a székhelyét a Budapest Honvédtól az Irtishez, amelynél rögtön alapemberré vált és eddig mind a négy bajnoki mérkőzésen kilencven percet töltött a pályán. Csapata két győzelem és két vereség után a tabella hatodik helyén áll, a következő fordulóban a Sahtyor Karagandi otthonába látogat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz