Légiósok: Nem számolnak a magyar válogatott szélsővel – két külföldi liga is képben

Horvát sajtóhírek szerint a Hajduk Split nyáron kinevezett vezetőedzője nem tart igényt az új idényben a 28 éves magyar játékosra, aki iránt már két helyről is érdeklődnek.
Nyikes Zoltán 2019. július 30., kedd 11:26
Horvát sajtóhírek szerint a Hajduk Split nyáron kinevezett vezetőedzője nem tart igényt az új idényben a 28 éves magyar játékosra, aki iránt már két helyről is érdeklődnek.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 30., kedd 11:26

A Dalmacija News információja szerint két játékosra sem számít a horvát élvonal új kiírásában a Hajduk Split nyáron kinevezett vezetőedzője, Damir Buric. A lap szerint az egyik labdarúgó a 25 éves spanyol középhátvéd, Borja López,

míg a másik a 18-szoros magyar válogatott szélső, Gyurcsó Ádám –  mindketten közel állnak a távozáshoz.

A lap kiemeli, hogy a két játékos el sem utazott az előző hétvégén az NK Varazdin elleni idegenbeli bajnokira, ami egyértelmű jele annak, hogy a háttérbe szorultak az új vezetőedzőnél. Gyurcsó helyén a 19 éves horvát tehetség, Ivan Dolcek játszott, aki a mezőny egyik legjobbja volt.

A lap megjegyzi, a 28 éves magyar szélső iránt Törökországból és Oroszországból érdeklődnek. Gyurcsó 2018 januárjában fél évre kölcsönben érkezett a splitiekhez a lengyel Pogon Szczecintől, majd ezt követően végleg a horvátokhoz igazolt, az eddigi 55 mérkőzésén pedig 12 gólt és 17 asszisztot jegyzett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz