Fotó: www.chicago-fire.com

Légiósok: "Hogy őszinte legyek..." – Nikolics reagált a visszatéréséről szóló pletykákra

Szívesen látnák újra Legia-mezben Nikolics Nemanját a varsói drukkerek, ám a magyar támadó elismerte, hogy ebben a pillanatban nem lát nagy esélyt a visszatérésre.
Nyikes Zoltán 2019. július 27., szombat 16:47
Fotó: www.chicago-fire.com
Szívesen látnák újra Legia-mezben Nikolics Nemanját a varsói drukkerek, ám a magyar támadó elismerte, hogy ebben a pillanatban nem lát nagy esélyt a visszatérésre.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 27., szombat 16:47

2017 januárjában igazolt a lengyel élvonalbeli Legia Warszawától az amerikai bajnokságban szereplő Chicago Fire-hoz a 27-szeres magyar válogatott játékos, Nikolics Nemanja, akinek a hároméves szerződése a szezon végén, azaz decemberben lejár. A támadó egy korábbi nyilatkozatában elismerte, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint nem hosszabbítja meg a megállapodását és távozik az Egyesült Államokból, ám hogy hol folytatja, az még kérdéses.

A 31 éves labdarúgó ezidáig 93 tétmérkőzésen 50-szer volt eredményes az MLS-ben, ám nemcsak a Chicagóban, hanem előtte Lengyelországban is ontotta a gólokat, így nem csoda, hogy a Legia szurkolói bizakodnak a csatár visszatérésében – a sportowefakty.pl pedig meg is szólaltatta ezzel kapcsolatban Nikolicsot.

– Hogy őszinte legyek, ebben a pillanatban nem látok nagy esélyt a visszatérésre. Mindenesetre megtisztelő a számomra, hogy a Legia-drukkerek még mindig követik a karrieremet és visszavárnak. Mindig egyedülálló kapcsolatom volt velük, a Legiánál töltött időszakom pedig talán a profi pályafutásom legjobbja volt – mondta Nikolics a lengyel lapnak, aki még korábban azt is beismerte, akar még a MOL Fehérvár FC-ben focizni, ám az kérdéses, mikor tér vissza az NB I-be.

A magyar csatár hozzátette, felejthetetlen és sikeres időszak van a háta mögött az USA-ban, annak ellenére, hogy majdnem mindenki azt mondta neki, hogy hibát követ el az odaigazolásával, mondván az ő stílusa nem passzol a ligához. Mint ismert, a kétkedőknek végül nem lett igazuk, Nikolics már az első évében gólkirály lett, az ESPN és az ABC évértékelő szavazásán pedig az MLS legjobb játékosának választották.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz