Fotó: www.chicago-fire.com

Légiósok: "Hogy őszinte legyek..." – Nikolics reagált a visszatéréséről szóló pletykákra

Szívesen látnák újra Legia-mezben Nikolics Nemanját a varsói drukkerek, ám a magyar támadó elismerte, hogy ebben a pillanatban nem lát nagy esélyt a visszatérésre.
Nyikes Zoltán 2019. július 27., szombat 16:47
Fotó: www.chicago-fire.com
Szívesen látnák újra Legia-mezben Nikolics Nemanját a varsói drukkerek, ám a magyar támadó elismerte, hogy ebben a pillanatban nem lát nagy esélyt a visszatérésre.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 27., szombat 16:47

2017 januárjában igazolt a lengyel élvonalbeli Legia Warszawától az amerikai bajnokságban szereplő Chicago Fire-hoz a 27-szeres magyar válogatott játékos, Nikolics Nemanja, akinek a hároméves szerződése a szezon végén, azaz decemberben lejár. A támadó egy korábbi nyilatkozatában elismerte, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint nem hosszabbítja meg a megállapodását és távozik az Egyesült Államokból, ám hogy hol folytatja, az még kérdéses.

A 31 éves labdarúgó ezidáig 93 tétmérkőzésen 50-szer volt eredményes az MLS-ben, ám nemcsak a Chicagóban, hanem előtte Lengyelországban is ontotta a gólokat, így nem csoda, hogy a Legia szurkolói bizakodnak a csatár visszatérésében – a sportowefakty.pl pedig meg is szólaltatta ezzel kapcsolatban Nikolicsot.

– Hogy őszinte legyek, ebben a pillanatban nem látok nagy esélyt a visszatérésre. Mindenesetre megtisztelő a számomra, hogy a Legia-drukkerek még mindig követik a karrieremet és visszavárnak. Mindig egyedülálló kapcsolatom volt velük, a Legiánál töltött időszakom pedig talán a profi pályafutásom legjobbja volt – mondta Nikolics a lengyel lapnak, aki még korábban azt is beismerte, akar még a MOL Fehérvár FC-ben focizni, ám az kérdéses, mikor tér vissza az NB I-be.

A magyar csatár hozzátette, felejthetetlen és sikeres időszak van a háta mögött az USA-ban, annak ellenére, hogy majdnem mindenki azt mondta neki, hogy hibát követ el az odaigazolásával, mondván az ő stílusa nem passzol a ligához. Mint ismert, a kétkedőknek végül nem lett igazuk, Nikolics már az első évében gólkirály lett, az ESPN és az ABC évértékelő szavazásán pedig az MLS legjobb játékosának választották.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz