Fotó: www.twitter.com/FKPartizanBG

Légiósok: 27-szeres bajnokcsapathoz igazolt a magyar válogatott játékos - hivatalos

A 10-szeres szerb és 17-szeres jugoszláv bajnokcsapatnál folytatja pályafutását a magyar válogatott szélső, Holender Filip.
Nyikes Zoltán 2020. október 2., péntek 11:58
Fotó: www.twitter.com/FKPartizanBG
A 10-szeres szerb és 17-szeres jugoszláv bajnokcsapatnál folytatja pályafutását a magyar válogatott szélső, Holender Filip.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. október 2., péntek 11:58

Péntek délelőtt hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja:

a magyar válogatott szélső, Filip Holender a Partizan Beogradnál folytatja pályafutását.

Kilenc forduló elteltével a szerb élvonal második helyén álló Partizannál egyelőre nem hozták nyilvánosságra a klubváltás részleteit, de honlapunk korábban úgy értesült, hogy a 26 éves játékos kölcsönvételéért 50 ezer eurót fizethettek a svájci Luganónak belgrádiak, akik a jövő nyáron további 450 ezer euróért vehetnék meg a Budapest Honvéd korábbi labdarúgóját.

A kispestiekkel korábban magyar bajnoki címet ünneplő szélső az előző idényben 29 fellépésén 5 gólt és 2 asszisztot jegyzett a svájci élvonalban, a jelenleg futó idény eddigi két bajnokiján pedig mindkétszer csereként kapott lehetőséget, összesen 24 perc erejéig.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz