László Csaba a kirúgás szélén Skóciában, ultimátumot is kapott - “A szurkolók szenvednek”

A magyar menedzsernek három találkozója van, hogy bizonyítson a csapattal, de az is elképzelhető, hogy már a hétvégén menesztik.
Csakfoci Admin 2018. augusztus 8., szerda 19:33
A magyar menedzsernek három találkozója van, hogy bizonyítson a csapattal, de az is elképzelhető, hogy már a hétvégén menesztik.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. augusztus 8., szerda 19:33

Rosszul kezdődött László Csaba és a Dundee United számára a szezon. A csapat a Ligakupa ötfős csoportjában csak a negyedik helyen végzett, majd az elmúlt hétvégén 1-0-s vezetésről 3-2-es vereséget szenvedett a Dunfermline-tól a skót másodosztály nyitófordulójában.

Ezek az eredmények pedig elegendőek voltak ahhoz, hogy már a magyar tréner menesztéséről írjanak. A Sun szerint Lászlónak három mérkőzése van arra, hogy megmentse az állását, de a lap úgy tudja: az is elképzelhető, hogy ha a Dundee United szombaton kikap a Queen of the South otthonában, akkor már a hétvégén kirúgják őt.

A magyar menedzser is érzi, hogy csapatánál nincs minden rendben, a legutóbbi vereség miatt a drukkereknek is üzent.

Elnézést kell kérnünk a második félidő miatt. Ez határozottan nem a Dundee United volt. Úgy vélem, az a korrekt, ha vállalom a felelősséget, és elnézést kérek a csapat, valamint a stáb nevében. Ez ugyanis elfogadhatatlan volt, nem csak nekem, de bárki másnak is. Nem érdemeltük volna meg a döntetlent, vereséget érdemeltünk, különösen a második játékrész miatt. Látni akarom a következő meccseken, hogy hogyan reagálunk erre.

Vannak szurkolóink, akik jelenleg szenvednek itt. Ezt többet nem fogadom el a csapattól. Befejeztük!

– fenyegetőzött László.

Neked ajánljuk
Átigazolások
PMFC
Vas Bence
A Pécs saját nevelésű, 17 éves középpályása, Vas Bence az idény végéig, kölcsönben Kozármislenyben folytatja pályafutását.
ETO FC Győr
Bacsa Patrik
A győriek közös megegyezéssel szerződést bontottak Bacsa Patrikkal, aki távozik Győrből.
Légiósok
Szalai Attila
A török Fenerbahçe vezetősége új szerződés aláírására készül a csapat magyar védőjével.
Tovább az összes átigazoláshoz