Köteles kikerült csapata kapujából - maga kérte a mellőzését

Nem érzi magát 100 százalékosnak, inkább átadja a helyét.
Dudás Gábor 2017. április 14., péntek 12:11
Nem érzi magát 100 százalékosnak, inkább átadja a helyét.
Szerző: Dudás Gábor 2017. április 14., péntek 12:11

Köteles László, a belga élvonalbeli Waasland-Beveren kapusa maga kérte, hogy mellőzzék csapatánál, így kikerült a keretből.

A belga Het Laatste Nieuws információi szerint a rutinos hálóőr nincs százszázalékos állapotban, ezért a bajnoki hajrában Merveille Goblet védheti a klub kapuját, a második számú kapus pedig Matthias Janssen lehet majd.

Egy napja még arról szóltak a hírek, hogy a Waasland-Beveren gyenge formája miatt jegeli magyar kapusát, ám mostanra kiderült, hogy önszántából döntött a hálóőr mellőzése mellett.

 

Köteles nem csak önkritikus, de ha kell, kritikus is tud lenni: nemrég, miután az Európa Liga-selejtezős helyekért zajló rájátszásban 3-0-ra kikaptak a Sint-Truidentől, a magyar kapus nem kertelt, és azt mondta, hogy akinek motivációs gondjai vannak a klubnál, annak "abba kell hagynia a futballt".

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz