Kórházba vitték, majd azonnal megműtötték a focilegendát és szövetségi kapitányt

Hollandia korábbi legendás védője és jelenlegi szövetségi kapitánya, Ronald Koeman súlyos szívproblémákkal került kórházba vasárnap.
Dudás Gábor 2020. május 3., vasárnap 20:50
Hollandia korábbi legendás védője és jelenlegi szövetségi kapitánya, Ronald Koeman súlyos szívproblémákkal került kórházba vasárnap.
Szerző: Dudás Gábor 2020. május 3., vasárnap 20:50

Ronald Koeman menedzsmentje is megerősítette a hírt, mely szerint az 57 éves szakembert otthonából kórházba kellett szállítani vasárnap, majd műtéti beavatkozásra is sor került, amelyet követően stabil a szövetségi kapitány állapota. Felesége, Bartina Koeman annyit közölt, hogy férje már jobban van.

Az esetről beszámoló ESPN és Telegraaf is annyit ír, hogy Koemannál szívproblémák léptek fel, ezért volt szükség a sürgős beavatkozásra.

A PSV-vel és a Barcelonával is BEK-győztes, Hollandiával pedig Eb-aranyérmes, játékosként háromszoros, edzőként pedig kétszeres holland bajnok tréner két éve vette át hazája válogatottjának irányítását, a Nemzetek Ligája legfelsőbb osztályában a második lett az Oranje, amely a jövő nyárra elhalasztott Európa-bajnokságra is kijutott.

Ronald testvére, Erwin a magyar nemzeti csapatot is irányította.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz