Korábbi szövetségi kapitány is lehet Bölöni utódja – sajtóhír

Jelenleg is keresi Bölöni László utódját a Royal Antwerp. A belga sajtóban több nevet is bedobtak az elmúlt napokban, többek között Marc Wilmots nevét is lehetett hallani.
Csakfoci Admin 2020. május 16., szombat 14:22
Jelenleg is keresi Bölöni László utódját a Royal Antwerp. A belga sajtóban több nevet is bedobtak az elmúlt napokban, többek között Marc Wilmots nevét is lehetett hallani.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. május 16., szombat 14:22

Alig egy nappal Bölöni László távozása után már a lehetséges utód nevét hozta fel a belga sajtó. Mint ismert,a 67 éves trénerrel csütörtökön a Royal Antwerp szerződést bontott, illetve nem hosszabbított, és sok sikert kívánt neki a jövőre nézve, megköszönve egyben az utóbbi három idényben elvégzett munkáját.

A Nieuwsblad információi szerint Marc Wilmots is esélyes a megüresedett antwerpeni csapat megüresedett vezetőedzői posztjára.

Esélyét növeli, hogy igen jó viszonyt ápol Luciano D'Onofrio sportigazgatóval.

A belga lap szerint az együttesnél azonban nem mindenki van (még) meggyőződve Wilmots felkészültségéről, miután rövid ideig - hét hónapig - dolgozott az iráni válogatottnál, és soha sem tudott bizonyítani klubedzőként.

A lap hozzátette, Paul Gheysens elnök nagyobb nevet szeretne a kispadra, így az is elképzelhető, hogy egy teljesen "ismeretlen" szakember veheti át a gárda irányítását.

Wilmots 2009 és 2012 között másodedzőként tevékenykedett a belga nemzeti tizenegy stábjában. Előbb Dick Advocaatot, majd a napokban edzői pályafutását befejező Georges Leekenst segítette. Wilmots 2012 és 2016 között 50 mérkőzésen dirigálta a belga válogatottat, és kijuttatta a csapatot a 2014-es brazíliai világbajnokságra és a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz