Kleinheisler a BL-csoportkörre tör: „Az Asztana nemzetközi szinten is bizonyított”

A Kazahsztánba szerződött Kleinheisler László komoly motivációval utazik az Asztanához.
Budai László 2017. június 21., szerda 10:25
A Kazahsztánba szerződött Kleinheisler László komoly motivációval utazik az Asztanához.
Szerző: Budai László 2017. június 21., szerda 10:25

Amint arról tegnap a csakfoci.hu is beszámolt, hivatalossá vált, hogy Kleinheisler László kölcsönben a kazah Asztanában folytatja pályafutását. A magyar válogatott játékos első interjúját a kazahok hivatalos honlapjának adta, amelyben azt is elmondta: nem teljesen idegen terepre tévedt.

- Az ügynökömet keresték meg, aki értesített a lehetőségről. Nem sokáig gondolkodtam, mert ismertem a csapatot. Tudom, hogy nagy klubról van szó, amely az európai kupasorozatokban is szerepelt. Igaz, a kazah futballról nem sokat tudok, de az Asztanát ismertem, a csapat már többször bizonyított nemzetközi szinten is. A városról és az országról is nézegettem fotókat az Interneten, és nagyon tetszett, amit láttam. Gyönyörű városról beszélünk – nyilatkozta Kleinheisler, akit arról is kérdeztek, beszélt-e már a kazah bajnokság másik magyarjával, a szintén válogatott Elek Ákossal, és mik a céljai új együttesénél.

- A klubbal megegyeztünk, hogy senkinek sem beszélhetek az klubváltásról. De most, hogy aláírtam, biztosan beszélek majd Ákossal. Ami a célokat illeti, bajnoki aranyhoz és a Bajnokok Ligája csoportköréhez szeretném segíteni a csapatot. A személyes célom is az, hogy a lehető legtöbb előnyt kovácsoljam az együttesnek, ezzel pedig minden meccset megnyerjünk.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz