Ijesztő jelenet a világ egyik leghíresebb stadionjában: Kettérepedt a lelátó a szurkolók alatt - videó

Az argentin Boca Juniors legendás arénájára ráférne már a felújítás, mielőtt nem történik nagyobb baj vagy akár tragédia a stadion állapota miatt.
Dudás Gábor 2022. július 10., vasárnap 15:50
Az argentin Boca Juniors legendás arénájára ráférne már a felújítás, mielőtt nem történik nagyobb baj vagy akár tragédia a stadion állapota miatt.
Szerző: Dudás Gábor 2022. július 10., vasárnap 15:50

A "La Bombonera" Argentína és talán az egész világfutball egyik legemblematikusabb stadionja, rendkívül színes története van az 1940-ben átadott és azóta egy nagyobb felújításon átesett arénának, amely ráadásul a világ egyik legfanatikusabb szurkolótáborának, a Boca Juniors drukkereinek is az otthona.

Hogy mekkora itt a futball iránti szenvedély és hogy mennyire ráférne már egy alapos renováció a világhírű létesítményre, arról egy friss és elég ijesztő képet festő videó is árulkodik.

A brazil Corinthians szurkolói örökítették meg a két csapat Libertadores Kupa-meccse közben, hogyan repedt meg a lelátó a drukkerek alatt és mennyire remeg, illetve inog szinte az egész létesítmény, miközben a Boca Juniors szurkolói egyszerre ugrálnak.

A még kedden lejátszott mérkőzés végén egyébként a Corinthians bejutott a negyeddöntőbe, miután büntetőkkel legyőzte az argentinokat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz