Hivatalos: Vadócz távozott a Penaroltól, de marad Uruguayban

Vadócz Krisztián szerződést bontott az uruguay-i Penarollal. Több kérője is van, egyelőre azonban nem dőlt el a sorsa.
Privacsek András 2021. április 18., vasárnap 12:16
Vadócz Krisztián szerződést bontott az uruguay-i Penarollal. Több kérője is van, egyelőre azonban nem dőlt el a sorsa.
Szerző: Privacsek András 2021. április 18., vasárnap 12:16

Honlapunk három napja számolt be róla, hogy egy szövevényes és bonyolult jogi helyzetet kell tisztázni Vadócz Krisztián szerződésével kapcsolatban. Ennek az ügynek került most pont a végére.

A Penarol a hivatalos Twitter oldalán jelentette be, hogy megtörtént a szerződésbontás. Ezt követően a 42-szeres magyar válogatott középpályás a futbol.com.uy honlapnak nyilatkozott.

Nem volt könnyű ez a két hét számomra, de befejeződtek a tárgyalások és most már szabad játékos vagyok. Mivel nincs nyitva az átigazolási piac, maradok Uruguayban, ahol nagyon jól érzem magam.

Több klub is érdeklődött Vadócz iránt.

- Ez azt jelenti, hogy az itt mutatott teljesítményemre mások is felfigyeltek, de eddig nem foglalkoztam ezekkel a lehetőségekkel. A Penarol játékosai nagyon népszerűek az országban, ezt az első pillanattól éreztem. A mai napig megállítanak az emberek az utcán, még az ellenfelek szurkolói is gratulálnak, mondanak pár kedves szót. Az edzőváltás óta kevesebb lehetőséget kaptam, ezzel nem mindig értettem egyet, de ha egy percet kellett játszanom, akkor annyi idő alatt akartam bizonyítani.

Vadócz 2020 elején igazolt a Penarolhoz, ahol 29 tétmérkőzésen lépett pályára az 52-szeres bajnokcsapatban.

Honlapunk megkereste a játékos ügyeit intéző CMG menedzserirodát, ahonnan a következő tájékoztatást kaptuk Vadócz jövőjével kapcsolatban.

- Sokan feltételezik, hogy Krisztián a másodosztályban folytatja Diego Forlán csapatában, de most sokkal nagyobb az esélye annak, hogy marad az első osztályban, ahonnan több érdeklődő is van.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz