Hat év után kapott munkát otthon az Újpest korábbi edzője

Jos Daerden hazatért, másodedző lett egy EL-csapatnál.
Dudás Gábor 2017. január 5., csütörtök 7:57
Jos Daerden hazatért, másodedző lett egy EL-csapatnál.
Szerző: Dudás Gábor 2017. január 5., csütörtök 7:57

Az Európa Ligában is a kispadon ülhet a tavasszal Jos Daerden, aki a második számú európai kupasorozat legjobb 32 csapata között szereplő (és ott a román Astrával találkozó) belga Genk másodedzője lett.

A 62 éves szakember a napokban kinevezett holland vezetőedző, a Peter Maes helyére érkezett Albert Stuivenberg segítője lesz majd.

Daerden 2012 júniusa és 2013 márciusa között irányította az Újpest szakmai munkáját, egy Paks elleni 0-6-ot követően bontottak vele szerződést a lilák.

A tréner 18 mérkőzésen, többek között a Tshibuabua góljával a hajrában eldőlt, Ferencváros elleni derbin (2-1) vezette a lila-fehéreket.

Újpestről történt távozása után a korábbi 5-szörös belga válogatott az orosz Szamaránál dolgozott másodedzőként, most pedig közel hat évet követően tért vissza hazájába, ahol legutóbb, 2011-ben a Charleroi csapatánál dolgozott.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
A csakfoci.hu információi szerint nem Milos Kruscic irányítja a jövőben a lila-fehéreket. Jó eséllyel Nebojsa Vignjevic tér majd vissza a Megyeri útra.
Debreceni VSC
Matar Dieye
A DVSC 25 éves szenegáli csatára, Matar Dieye a 2023/2024-es szezont kölcsönben a finn KuPS-nél tölti. A támadó az NB I-ben egy mérkőzésen lépett pályára.
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Tovább az összes átigazoláshoz