Gyász: Szívrohamban elhunyt a 29 éves válogatott játékos

Bemelegítés közben lett rosszul, majd a kórházba szállítást követően elhunyt Mukhaled Al-Raqadi, az ománi válogatott védője.
Csakfoci Admin 2021. december 25., szombat 13:46
Bemelegítés közben lett rosszul, majd a kórházba szállítást követően elhunyt Mukhaled Al-Raqadi, az ománi válogatott védője.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. december 25., szombat 13:46

A Gulf Today című emírségekbeli napilap beszámolója szerint Mukhaled Al-Raqadi bemelegíteni ment ki csapatával az ománi bajnokságban szereplő Muscat FC bajnokija előtt, amikor váratlanul összeesett.

A 29 éves ománi válogatott játékost azonnal kórházba szállították, azonban már nem tudták megmenteni az életét. Al-Raqadi halálhírét a Twitteren jelentette be a klubja.

- Fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva a Muscat sportklub vezetősége őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak.

Al-Raqadi - aki pályafutása során megfordult Muscat Club és a Fanja SC színeiben is - a híradások szerint szívrohamot kapott, a mérkőzést elhalasztották.

Nyugodjék békében!

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz