Gyász: Szívrohamban elhunyt a 29 éves válogatott játékos

Bemelegítés közben lett rosszul, majd a kórházba szállítást követően elhunyt Mukhaled Al-Raqadi, az ománi válogatott védője.
Csakfoci Admin 2021. december 25., szombat 13:46
Bemelegítés közben lett rosszul, majd a kórházba szállítást követően elhunyt Mukhaled Al-Raqadi, az ománi válogatott védője.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. december 25., szombat 13:46

A Gulf Today című emírségekbeli napilap beszámolója szerint Mukhaled Al-Raqadi bemelegíteni ment ki csapatával az ománi bajnokságban szereplő Muscat FC bajnokija előtt, amikor váratlanul összeesett.

A 29 éves ománi válogatott játékost azonnal kórházba szállították, azonban már nem tudták megmenteni az életét. Al-Raqadi halálhírét a Twitteren jelentette be a klubja.

- Fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva a Muscat sportklub vezetősége őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak.

Al-Raqadi - aki pályafutása során megfordult Muscat Club és a Fanja SC színeiben is - a híradások szerint szívrohamot kapott, a mérkőzést elhalasztották.

Nyugodjék békében!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz