Gyász: Rablótámadás után meghalt az argentinok egyik legjobb játékosa

Pénteken reggelre életét vesztette a kórházban Tomas Carlovich argentin labdarúgó, akit két nappal ezelőtt támadtak meg szülővárosában.
Csakfoci Admin 2020. május 9., szombat 14:46
Pénteken reggelre életét vesztette a kórházban Tomas Carlovich argentin labdarúgó, akit két nappal ezelőtt támadtak meg szülővárosában.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. május 9., szombat 14:46

A kerékpárjáért támadták meg az egykori 74 éves játékost, Tomas Carlovich-ot, akit támadója leütött, és olyan szerencsétlenül esett el, hogy beverte a fejét, amitől egyből elveszítette az eszméletét. Súlyos fejsérüléssel a kórház intenzív osztályára szállították, stroke-ot kapott, és kómába esett. Pénteken sürgősségi műtétre került volna sor, ám addigra belehalt a sérüléseibe.

Carlovich februárban valóra váltotta az álmát, és találkozott Diego Maradónával, aki egy Gimnasia-mezt ajándékozott neki.

"Még egy mezt is aláírt nekem a következő felirattal: Trinche, jobb voltál, mint én" - emlékezett vissza az újságíróknak Carlovich.

Carlovich pályafutása során szerepelt a Rosario Centralban, a Flandriában, az Independiente Rivadaviában, a Atlético Colónban, valamint kétszer is megfordult a Central Córdóba csapatában is, ahol összesen több mint 200 mérkőzésen lépett pályára, és 28 gólt szerzett.

Az aktív játéktól 1983-ban vonult vissza.

Hazájában sokan az egyik legjobb argentin labdarúgónak tartották, azonban a címeres mezt egyszer sem ölthette magára. Az argentin válogatott szövetségi kapitányaként 1978-ban világbajnokságot nyerő, és többek között a Barcelonát is irányító César Luis Menotti szerint "Carlovich egyike volt azoknak a gyerekeknek, akiknek a születésük óta egyedüli játéka a labda volt".

Nyugodjon békében! :( 

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz