Guzmics a legrosszabb csapatból került be a forduló válogatottjába

Elismerték a magyar válogatott védő hétvégi teljesítményét, ráadásul nem akárkikkel szemben állt helyt a bekk, és nem akárkikkel került egy csapatba.
Dudás Gábor 2017. szeptember 18., hétfő 9:07
Elismerték a magyar válogatott védő hétvégi teljesítményét, ráadásul nem akárkikkel szemben állt helyt a bekk, és nem akárkikkel került egy csapatba.
Szerző: Dudás Gábor 2017. szeptember 18., hétfő 9:07

Guzmics Richárd is bekerült a kínai élvonal 25. fordulójának válogatottjába: a sereghajtó Yanbian Funde magyar válogatott védője a toutiao.com oldalán megjelent álomcsapatba az 5. helyen tanyázó Shandong Luneng elleni 1-1-et követően kapott komoly elismerést.

Az értékelés szerint Guzmics sikerrel vette fel a párharcot két korábbi Premier League-csatárral, az olasz Graziano Pellével és a szenegáli Papiss Demba Cissével, 15 alkalommal avatkozott jól játékba, de volt 3 labdaszerzése és 1 fontos blokkja is a találkozón.

Az álomcsapat, benne a brazil Hulkkal, az argentin Lavezzivel és a francia Modestével is:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz