Furcsa ügy: A világ legjobban fizetett játékosában nem bízik a klubja

Írásba kellett adnia Carlos Téveznek, hogy visszatér Kínába otthoni kezeléséről.
Csakfoci Admin 2017. augusztus 18., péntek 7:09
Írásba kellett adnia Carlos Téveznek, hogy visszatér Kínába otthoni kezeléséről.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. augusztus 18., péntek 7:09

Érdekes feltételek mellett engedte haza Carlos Tevezt a kínai Shanghai Shenhua együttese. A kínai klub csak írásbeli biztosíték mellett egyezett bele abba, hogy a játékost hazájában kezeljék.
A hírek szerint Carlos Tevez haza szeretett volna térni, hogy Argentínában kezeljék sérült vádliját, ám úgy tűnik jelenlegi csapata nem nagyon bízik a játékosban.

A BBC szerint a játékost nem engedte el könnyen a Shanghai Shenhua és csak azután térhetett haza a támadó, hogy leírta biztosan vissza fog térni a kínai csapathoz augusztus 30-án.

"Hazautazhat, hogy megkapja a szüséges kezelést a Jorge Bombicino klinikán, de vissza kell térnie a csapathoz augusztus 30-án és részt kell vennie a tréningeken" – áll a megállapodásban.

A játékos a hírek szerint nem biztos, hogy kitölti a kétéves szerződését a kínai csapatnál, ahol elméletileg heti 800 ezer dollárt tesz zsebre.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Vancsa Zalán
A magyar válogatott Eb-keretébe is bekerült Vancsa Zalán klubjánál, a Lommelnél kezdte el a felkészülést, de az egyelőre kérdéses, melyik csapatban folytatja pályafutását a fiatal támadó.
Légiósok
Szalai Attila
Török lapértesülés szerint szaúdi klubok érdeklődnek a Hoffenheim magyar válogatott védője iránt.
Fradi
Samy Mmaee
Immáron hivatalos, hogy a horvát rekordbajnok Dinamo Zagreb szerződtette az FTC-től távozó Samy Mmaee-t.
Tovább az összes átigazoláshoz