Fél óra alatt elfogytak a jegyek Messiék izraeli meccsére

A szurkolók kevesebb mint fél óra alatt elkapkodtak 20 ezer jegyet a legutóbb vb-ezüstérmes argentin labdarúgó-válogatott izraeliek elleni, jeruzsálemi mérkőzésére.
Budai László 2018. május 28., hétfő 22:05
A szurkolók kevesebb mint fél óra alatt elkapkodtak 20 ezer jegyet a legutóbb vb-ezüstérmes argentin labdarúgó-válogatott izraeliek elleni, jeruzsálemi mérkőzésére.
Szerző: Budai László 2018. május 28., hétfő 22:05

Argentína számára a világbajnoki felkészülés egyik állomása lesz a június 9-i találkozó, amelyen a tervek szerint az ötszörös aranylabdás Lionel Messi is pályára lép.

Csaknem 100 ezer érdeklődő igyekezett a megmaradt belépőkhöz hozzájutni vasárnap este az értékesítést lebonyolító cég honlapján.

Egyetlen sportesemény sem keltett ekkora hisztériát Izraelben

- mondta a cég szóvivője.

Ötezer jegyet előzőleg a válogatott szurkolótáborának adtak el, négyezret pedig jótékonysági szervezeteknek, amelyek hátrányos helyzetű családok gyermekei között osztják szét. A mérkőzést a Teddy Stadionban rendezik.

A legolcsóbb belépőket - mintegy 10 eurónak megfelelő összegért - diákoknak és katonáknak kínálták, míg a legdrágább jegyekért csaknem 200 eurónyi sékelt kellett fizetni, de a feketepiacon 1000 eurónyi összeget is elkértek hétfőn délelőtt.

A dél-amerikaiak izraeli programja részleteiben nem ismert, sajtóértesülések szerint azonban a barátságos mérkőzés előtti napon meglátogatják a Szent Sír-templomot és a Siratófalat.

A találkozó március eleji bejelentésekor az izraeli szövetség közölte, hogy három millió dollárt fizet az argentin szövetségnek, ugyanakkor az összeg a felére csökken, amennyiben a dél-amerikaiak legnagyobb sztárja, Lionel Messi - elővigyázatosságból, nehogy megsérüljön közvetlenül a vb előtt - nem lép pályára.

Az argentinok a június 14-én kezdődő oroszországi világbajnokságon Izland, Horvátország és Nigéria válogatottjával mérkőznek a csoportszakaszban.
(mti)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz