Fél év után ismét Európában játszhat a magyar válogatott védő - ez a csapat hívja

Ciprusi sajtóhírek szerint az APOEL mindenben megegyezett Paulo Vínicus átigazolásával kapcsolatban, így a 30 éves magyar válogatott játékos Cipruson folytatja pályafutását.
Csakfoci Admin 2021. január 18., hétfő 12:47
Ciprusi sajtóhírek szerint az APOEL mindenben megegyezett Paulo Vínicus átigazolásával kapcsolatban, így a 30 éves magyar válogatott játékos Cipruson folytatja pályafutását.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. január 18., hétfő 12:47

A kerkida.net információi szerint a 30 éves, 7-szeres magyar válogatott hátvéd, Paulo Vínicus a cirpusi élvonalbeli APOEL Nicosia csapatában folytatja pályafutását. A lap úgy tudja, a rutinos védő a brazil Savvas Poursaitidis vezetőedző kérésére érkezik a csapathoz, és a játékos már minden részletben megegyezett a 28-szoros ciprusi bajnokkal, így fél év után visszatér Európába.

Mint ismert, Vinícius tavaly nyáron döntött úgy, hogy kilenc év után elhagyja a Vidit és Magyarországot is, ekkor tért vissza Dél-Amerikába, ahol az uruguayi Club Nacional játékosa volt. Klubjában többek között nyolc bajnokin és három Libertarodes Kupa-találkozón is pályára lépett az ősszel, fontos játékosa lett csapatának, azonban nemrégiben közös megegyezéssel szerződést bontott az uruguayi csapattal.

Korábban felmerült annak a lehetősége is, hogy a kolumbiai Atlético Nacionalhoz igazolhat, amely gárda legsikeresebb helyi klubnak számít, 16-szor nyerte meg hazája bajnokságát, van két Libertadores Kupa-elsősége is, azonban úgy tűnik, ismét Európában folytatja pályafutását.

Újra pörög az átigazolási rovatunk, ahol minden tény, hír, pletyka megtalálható a hazai piacról:

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz