Elmaradt Miriuta furcsa debütálása – ennyit keres majd Bukarestben

Volt csapata ellen mutatkozhatott volna be a Dinamónál, de az időjárás közbeszólt. Ehelyett az örökrangadón debütál a korábbi magyar válogatott játékos.
Dudás Gábor 2017. szeptember 21., csütörtök 11:31
Volt csapata ellen mutatkozhatott volna be a Dinamónál, de az időjárás közbeszólt. Ehelyett az örökrangadón debütál a korábbi magyar válogatott játékos.
Szerző: Dudás Gábor 2017. szeptember 21., csütörtök 11:31

Mint ismeretes, Miriuta Vasile a Concordia Chiajna csapatát elhagyva átült a Dinamo Bukarest kispadjára. Az egykori magyar válogatott futballista, majd győri és kolozsvári edző pikáns módon éppen volt klubja ellen debütálhatott volna – más kérdés, hogy állítólag ex-csapata iránti tiszteletből ez ő maga sem vállalta volna – de a rossz időjárás közbeszólt, és a találkozót jövő szerdára tették át.

Így viszont Miriura a román foci talán legnagyobb rangadóján mutakozhat be Bukarestben, vasárnap, amikor a Dinamo az örök rivális FCSB (korábban Steaua) othonába látogat majd.

Eközben egy román lap azt is közzétette, mennyit keres majd Miriuta új állomáshelyén: a griul.ro információi szerint a magyar-román szakember havi szinten 10 ezer eurót (hozzávetőlegesen 3,1 millió forintot) tehet majd zsebre.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz