Elmaradt Miriuta furcsa debütálása – ennyit keres majd Bukarestben

Volt csapata ellen mutatkozhatott volna be a Dinamónál, de az időjárás közbeszólt. Ehelyett az örökrangadón debütál a korábbi magyar válogatott játékos.
Dudás Gábor 2017. szeptember 21., csütörtök 11:31
Volt csapata ellen mutatkozhatott volna be a Dinamónál, de az időjárás közbeszólt. Ehelyett az örökrangadón debütál a korábbi magyar válogatott játékos.
Szerző: Dudás Gábor 2017. szeptember 21., csütörtök 11:31

Mint ismeretes, Miriuta Vasile a Concordia Chiajna csapatát elhagyva átült a Dinamo Bukarest kispadjára. Az egykori magyar válogatott futballista, majd győri és kolozsvári edző pikáns módon éppen volt klubja ellen debütálhatott volna – más kérdés, hogy állítólag ex-csapata iránti tiszteletből ez ő maga sem vállalta volna – de a rossz időjárás közbeszólt, és a találkozót jövő szerdára tették át.

Így viszont Miriura a román foci talán legnagyobb rangadóján mutakozhat be Bukarestben, vasárnap, amikor a Dinamo az örök rivális FCSB (korábban Steaua) othonába látogat majd.

Eközben egy román lap azt is közzétette, mennyit keres majd Miriuta új állomáshelyén: a griul.ro információi szerint a magyar-román szakember havi szinten 10 ezer eurót (hozzávetőlegesen 3,1 millió forintot) tehet majd zsebre.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Fradi
Jansen a Népligetben
Már fotó is készült arról, ahogyan Pascal Jansen az FTC Népligeti Sportközpontjában van. A Csakfoci úgy tudja, a felek még tárgyalnak egymással.
Tovább az összes átigazoláshoz