A DAC nem tart igényt az egyik légiósára – sajtóhír

A szlovák labdarúgó-bajnokságban harmadik helyen álló, Marco Rossi által irányított DAC nigériai szélsője, Musefiu Ashiru távozhat a téli átigazolási időszakban.
Csakfoci Admin 2018. január 3., szerda 14:51
A szlovák labdarúgó-bajnokságban harmadik helyen álló, Marco Rossi által irányított DAC nigériai szélsője, Musefiu Ashiru távozhat a téli átigazolási időszakban.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 3., szerda 14:51

Az iDenes cseh portál beszámolója szerint a 23 éves csatár kölcsönszerződése december 31-ig szólt a dunaszerdahelyiekhez, azonban a továbbiakban nem számolnak a játékos szolgálataival.

A hírek szerint a fiatal futballista visszatér a cseh élvonalban érdekelt Zbrojovka Brnóhoz. Az értesüléseket a DAC egyelőre nem erősítette meg.

Musefiu Ashiru az idei szezonban 9 tétmérkőzésen lépett pályára, azonban gólt nem tudott szerezni.

Ashiru hazájában, az FC Ebedei színeiben kezdte pályafutását. A klub a dán FC Midtjylland afrikai akadémiájaként is működik, így nem meglepő, hogy a szélső csakhamar Észak-Európában folytatta a karrierjét. 2012 és 2016 között a Midtjyllandban szerepelt, ahonnan Ringkobingnek és a Skive IK-nak is kölcsönadták. 2016-ban az eperjesi Tatran Presovhoz igazolt, majd egy év után a cseh Zbrojovka Brnóhoz került, akik fél szezonra kölcsönadták a DAC-nak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz