Drogba megvett egy klubot Amerikában és játszani is fog benne

Didier Drogba a Phoenix Rising focicsapatához szerződött, amelynek játékosa és résztulajdonosa is lett.
Mokány Lajos 2017. április 14., péntek 5:30
Didier Drogba a Phoenix Rising focicsapatához szerződött, amelynek játékosa és résztulajdonosa is lett.
Szerző: Mokány Lajos 2017. április 14., péntek 5:30

Az elefántcsontparti csatár négy évre szóló megállapodást kötött a jelenleg az Egyesült Labdarúgóligában (United Soccer League) szereplő együttessel, és a szerződése alapján egy-két évig fog játszani a csapatban, azután pedig az edzői stábhoz vagy a klub vezetéséhez csatlakozik majd.

A phoenixi együttes jelenleg arra vár, hogy bekerüljön azon négy klub közé, amelyek a következő három évben csatlakozhatnak majd az amerikai csúcsliga, az MLS mezőnyéhez.

A Chelsea-vel többek között Bajnokok Ligáját is nyert, 39 éves Drogba legutóbb az MLS-es Montreal Impact csapatában játszott, amelynek színeiben 33 alapszakasz-mérkőzésen 21 gólt szerzett. (MTI)

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz