Dollt megint kirúgták - 4 hónap után távozik a csapatától a volt Fradi-edző

Nem sokáig maradt Cipruson az egykori magyar bajnok és kupagyőztes tréner, német sajtóhírek szerint az első bajnoki vereség után azonnal menesztették az 53 éves szakembert. 
Dudás Gábor 2019. december 9., hétfő 8:44
Nem sokáig maradt Cipruson az egykori magyar bajnok és kupagyőztes tréner, német sajtóhírek szerint az első bajnoki vereség után azonnal menesztették az 53 éves szakembert. 
Szerző: Dudás Gábor 2019. december 9., hétfő 8:44

Mint ismeretes, Thomas Doll augusztusban lett a ciprusi bajnok APOEL Nicosia vezetőedzője, és csapatával bejutott az Európa Liga csoportkörébe (ott pedig már továbbjutó másodikként), miközben a bajnokságban egészen a hétvégéig veretlen volt, 5 győzelem és 3 döntetlen volt a mérlege.

Az Olympiakosz Nicosia elleni 2-0-s vereséget követően azonban megköszönték Thomas Doll munkáját a német Bild beszámolója szerint. Pedig az 53 éves tréner szerződése 2021 nyaráig szólt a szigetországban, ám 15 tétmérkőzést követően - a lap szerint, hivatalos bejelentés még nem volt - menesztették az egykori német válogatott futballistát.

Doll ezt megelőzően a Hannovernél dolgozott,  a Ferencvárosnál pedig 2013 decembere és 2018 augusztusa között irányította a szakmai munkát, bajnoki címet és három Magyar Kupát is nyerve a zöldekkel. 2016-ban az év edzője is volt Magyarországon.

Már hivatalos

Az APOEL is bejelentette hétfőn Doll és stábja távozását, közös megegyezéssel bontottak szerződést a felek. A vezetőedző mellett két segítője, Ralf Zumdick és Pasquale Rocco is távozik az együttestől. A klub nem jelentette be az edző menesztésének okát, de köszönetet mondott Doll eddigi munkájáért.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Drazic országot válthat
Úgy tűnik, hogy a Mezőkövesdről távozó gólerős támadó, Stefan Drazic nem marad Magyarországon, ciprusi sajtóhírek szerint ugyanis az APOEL csaphat le rá.
Újpest
Csatárok és védők
Csatárokat és védőket is keresgetnek a lila-fehérek - ezt Bartosz Grzelak vezetőedző árulta el a klub sajtóeseményén.
Pécsi MFC
Aczél Zoltán
A Csakfoci úgy tudja, hogy minden bizonnyal az NB II-ből kiesett Pécsi MFC vezetőedzője lesz a Kozármislenytől távozó Aczél Zoltán.
Tovább az összes átigazoláshoz