Doll a felkészülés hajrájában fakadt ki: "Németországban teheneket küldünk ilyen pályára"

Thomas Doll egy felkészülési tornán kritizálta a futballpálya minőségét, amely - szerinte - sérülésveszélyes volt.
Póczik Dávid 2022. július 13., szerda 16:59
Thomas Doll egy felkészülési tornán kritizálta a futballpálya minőségét, amely - szerinte - sérülésveszélyes volt.
Szerző: Póczik Dávid 2022. július 13., szerda 16:59

A Ferencvárosi TC korábbi vezetőedzője, Thomas Doll jelenleg az indonéz bajnokságban szereplő Persija Jakarta együttesét irányítja. Az FTC-vel vezetőedzőként kétszer magyar bajnokságot, háromszor Magyar Kupát nyerő szakvezetőt áprilisban nevezte ki új klubja.

Doll csapatával nemrég egy felkészülési tornán vett részt Borneóban, ahol korántsem volt megelégedve a futballpályák minőségével - írja a Bild.

Nem lehet így edzést tartani, ez hihetetlen. Németországban teheneket küldünk ilyen pályára, de focistákat nem. Ezeknek a körülményeknek semmi közük a futballpályához. Féltem, hogy a játékosaim kifordítják a bokájukat a tehénlegelőn, és súlyosan megsérülnek.

Az edző kritikus szavait egyébként nem fordították le a jelenlévő újságíróknak. A tolmács abban a pillanatban túlságosan meg volt döbbenve, így csak később kerültek feliratozásra Doll kijelentései.

A Persija a mérkőzés előtt végül a pálya szélén, egy kis füves területen melegített be. Doll július 23-án kezdi meg pályafutását új klubjával, méghozzá éppen a regnáló bajnok Bali United ellen.

Olvastad már?
Hajnal a BL mostani rendszeréről: "Igazságtalan" - a többi magyar csapatra is szükségük lenne az előrelépéshez
A Ferencváros sportigazgatója, Hajnal Tamás a Sportrádió Hazafutás című műsorában beszélt többek között a Bajnokok Ligája-selejtező első körének oda- és visszavágójáról, valamint arról, hogy a Fradi szinte a lehetetlennel próbálkozik és csoda lenne az újabb BL-csoportkörös szereplés.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz