Digitális fizetőeszközzel vett játékost egy török csapat

A sportág történetében először digitális fizetőeszközzel, bitcoinnal vett játékost egy futballcsapat.
Csakfoci Admin 2018. február 1., csütörtök 6:14
A sportág történetében először digitális fizetőeszközzel, bitcoinnal vett játékost egy futballcsapat.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. február 1., csütörtök 6:14

A Harunustaspor török amatőr együttes elnöke, Haldun Sehit úgy nyilatkozott: Omer Faruk Kiroglunak 2000 török líra mellett további 2000 lírának megfelelő bitcoint adtak azért, hogy náluk szerepeljen. A klubvezető hozzátette: szándékosan a kriptodevizát választották fizetőeszköznek, hogy ismertté tegyék magukat Törökországban és a világban.

Ahogy fogalmazott: a bitcoin segítségével talán még a bajnoki címet is megnyerik. A csapat az egyik regionális amatőr bajnokság első osztályában szerepel.

(mti)

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz