David Beckham közelebb került legnagyobb álmához

David Beckham és üzleti partnerei egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy Miamiba tervezett labdarúgócsapatuk bekapcsolódjon az észak-amerikai liga (MLS) küzdelmeibe.
Dudás Gábor 2017. június 7., szerda 5:26
David Beckham és üzleti partnerei egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy Miamiba tervezett labdarúgócsapatuk bekapcsolódjon az észak-amerikai liga (MLS) küzdelmeibe.
Szerző: Dudás Gábor 2017. június 7., szerda 5:26

A Miami-Dade megyei elöljárók ugyanis jóváhagyták annak a háromhektáros teleknek az eladását, amelyre a Beckham-csoportnak szükség volt saját stadionjuk felépítéséhez. Beckhamék – akik több mint 9 millió dollárt (2,46 milliárd forint) fizettek a területért, és 2013 óta dolgoznak a projekten - az immár kilenchektáros területen 25 ezer néző befogadása alkalmas stadiont emelnének.

 

Miami korábbi MLS-együttese, a Fusion négy idényen át szerepelt a ligában. Találkozóit azonban a közeli Fort Lauderdale-ben játszotta, az alacsony nézőszám és bevételek miatt pedig 2001-ben befejezte a működését.

Jövőre két együttes csatlakozhat a jelenleg 22 csapatos MLS-hez. A Los Angeles FC biztosan ott lesz a rajtnál, míg a liga vezetőségétől korábban szintén zöld jelzést kapott miami csapat körül - elsősorban a saját stadion hiánya miatt - nagy a bizonytalanság. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz