A bulik miatt hagyta el a Barcelonát a világ egyik legjobbja

A brazíliai bulik miatt hagyta el 1995 januárjában a Barcelonát Romário, aki ezt nem bánta meg, azt viszont sajnálja, hogy csak egyszer lett az Év játékosa.
Csakfoci Admin 2017. július 23., vasárnap 11:37
A brazíliai bulik miatt hagyta el 1995 januárjában a Barcelonát Romário, aki ezt nem bánta meg, azt viszont sajnálja, hogy csak egyszer lett az Év játékosa.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. július 23., vasárnap 11:37

Egy időben a világ egyik legjobb játékosának számított Romário, aki 1993-ban igazolt a Barcelonába, és két év után hagyta el a katalán sztárcsapatot. Mindeközben 1994-ben az Év játékosa lett az FIFA-nál, karrierje legszebb évei voltak tehát ezek.

Óriási meglepetésként ért mindenkit, amikor 1995 januárjában a Barcát elhagyva hazaigazolt a brazil Flamengóhoz. Most egy televíziós műsorban elmondta, miért váltott akkor.

"Brazíliában egyszerűen túl jók voltak a bulik, és nagyon jól éreztem ott magam. Hiába ajánlott óriási pénzt a Barcelona, nem bántam meg, hogy hazaigazoltam."

A kiváló játékos hozzátette, azt sajnálja kissé, hogy mindössze egyszer lett a FIFA-nál az Év játékosa.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
NB I
Iván Alex
Holland, belga és magyar élvonalbeli csapat is érdeklődik Iván Alex, a Spartak Trnava játékosa iránt, akinek nemrég járt le a szerződése a szlovák élvonalban szereplő gárdánál - számolt be a hírről a kisalfold.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz