Borzasztóan kínos ügy robbant ki a vb előtt az oroszoknál

A Budapesten is járt A-válogatott játékos és egy volt U21-es válogatott futballista is doppinggyanúval került a reflektorfénybe.
Dudás Gábor 2018. február 10., szombat 7:27
A Budapesten is járt A-válogatott játékos és egy volt U21-es válogatott futballista is doppinggyanúval került a reflektorfénybe.
Szerző: Dudás Gábor 2018. február 10., szombat 7:27

Már az orosz kormány is elismerte és bejelentette, hogy egyik válogatott játékosuk ellen FIFA-vizsgálat folyik, annak oka pedig feltételezett doppingfogyasztás. A gyanúsított futballista nem más, mint a Rubin Kazany védője, Ruslan Kambolov, aki eddig kétszer lépett pályára címeres mezben, legutóbb 2017 júniusában. Érdekesség, hogy Kambolov (a képen) az ugyancsak tavaly júniusi, Magyarország elleni felkészülési mérkőzésen (3-0-ra nyertek a Groupama Arénában az oroszok) is kerettag volt, de végig a kispadon ült a mérkőzésen.

A nyári világbajnokságot szervező bizottság vezetője, egyben az orosz miniszterelnök-helyettes, Vitalij Mutko szerint terhelő bizonyítékok is szólnak Kambolov ellen, ugyanakkor szerinte az ügy nincs kapcsolatban a válogatottjukkal. A politikus azt is megerősítette, hogy egy korábbi orosz U21-es válogatott futballista, Ivan Knyazev (a Kubanskaya Korona Shevchenko játékosa) ellen is hasonló okból folyik vizsgálat.

A FIFA - mivel egy folyamatban lévő vizsgálatról van szó - nem kívánta kommentálni a híreket.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz