Az utóbbi évek egyik legjobb Fradi-légiósa 10 millió euróért válthat klubot - a Bundesligába hívják

Az ecuadori válogatott, 2017-ig a Ferencvárosban szereplő Cristian Ramírez Oroszország után a német Bundesligában folytathatja pályafutását.
Dudás Gábor 2019. október 3., csütörtök 13:10
Az ecuadori válogatott, 2017-ig a Ferencvárosban szereplő Cristian Ramírez Oroszország után a német Bundesligában folytathatja pályafutását.
Szerző: Dudás Gábor 2019. október 3., csütörtök 13:10

Az orosz állami hírügynökség híre szerint a német Schalke szerződtetné az ecuadori Cristian Ramírezt az élvonalbeli Krasznodar együttesétől, és a 25 éves, válogatott balhátvéd mintegy 10 millió euróért válthat klubot.

A gelsenkircheniek hosszabb ideje és folyamatosan figyelemmel követték a játékost, akiért már a télen lépéseket tehetnek a királykékek.

Ramírez játszott már Németországban, a Düsseldorf, majd a Nürnberg együttesében, 2013-tól 2015-ig, amikor is a Ferencvároshoz igazolt. A zöld-fehéreknél alapembernek számított a balbekk, 55 NB I-es mérkőzésen 4 gól és 10 gólpassz volt a mérlege, és a közönsége egyik kedvencének számított, magyar szinten az utóbbi évek egyik legkiemelkedőbb légiósa volt.

Ugyancsak meghatározó játékosa a dél-amerikai futballista a Krasznodarnak, ahová 2017 januárjában szerződött a Fraditól, az akkori hírek szerint mintegy 1,5 millió euróért. Az oroszoknál 89 tétmérkőzést játszott már, 7 gólpassz fűződik a nevéhez.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz