Az U17-es csapat következő célja: kijutni a „világvégére”

Az északkelet-indiai Nyugat-Bengál székhelyén, Kalkuttában rendezik a döntőt az októberi, indiai U17-es labdarúgó-világbajnokságon.
Budai László 2017. március 28., kedd 14:08
Az északkelet-indiai Nyugat-Bengál székhelyén, Kalkuttában rendezik a döntőt az októberi, indiai U17-es labdarúgó-világbajnokságon.
Szerző: Budai László 2017. március 28., kedd 14:08

 

A FIFA közleménye szerint az október 6. és 28. között sorra kerülő világbajnokságon hat városban, Kalkutta mellett Új-Delhiben, Navi Mumbaiban, Goában, Gauhátiban és Kocsínban kerül sor mérkőzésekre. Kalkutta a döntő mellett a bronzmérkőzésnek és a negyeddöntőknek is a helyszíne lesz.

Az U17-es vb-re – melyen a házigazdák válogatottja automatikusan résztvevő – már kijutott Ázsiából Irak, Irán, Japán és a Koreai NDK, Óceániából Új-Kaledónia és Új-Zéland, míg Dél-Amerikából Brazília, Chile, Kolumbia és Paraguay. Afrikából, illetve Észak-és Közép-Amerikából egyaránt négy csapat szerez jogot a szereplésre, míg öt európai résztvevő a május 3. és 19. közötti Eb-n biztosíthatja helyét a vb-mezőnyben. A magyar válogatott a múlt héten Telkiben harcolta ki az Eb-részvételt.
(mti)

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz